ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ2023-09-13T06:52:47+00:00

Project Description

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ακαδημία Κολύμβησης (μικρή-μεγάλη πισίνα)

Τα μαθήματα κολύμβησης προσφέρουν αμέτρητα οφέλη. Τα παιδιά διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους από πολύ μικρά. Γι’ αυτό, μία δραστηριότητα όπως το κολύμπι τα βοηθά να αναπτύξουν σημαντικές ικανότητες και χαρακτηριστικά ευεργετικά για όλη τους τη ζωή.

  • Σωματική Ανάπτυξη

  • Εκτόνωσή

  • Κοινωνικότητά

  • Αυτοπεποίθηση

Τα μαθήματα κολύμβησης συντελούν στην εκτόνωσή του και τη δημιουργική διοχέτευση της ενέργειάς του, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση των καθημερινών συνηθειών ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Ακόμα, η επαφή με το νερό το χαλαρώνει, απαλλάσσοντάς το από το στρες.
Εφόσον τα μαθήματα γίνονται χωρίς την παρουσία του γονέα μέσα στην πισίνα, το παιδί αποκτά αυτοπεποίθηση μαθαίνοντας να λειτουργεί αυτόνομα, αναπτύσσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ήδη από μικρό.

……Απλά οι καλύτεροι !!!

Τρουμπούκη Αγλαΐα

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γκατζά Ιωάννα

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με ειδικότητα στην ειδική φυσική αγωγή. Η αξία της κολύμβησης και του αθλητισμού σε συνδυασμό με την αγάπη της για τα παιδιά και με την ευαισθησία της στα άτομα με ειδικές ικανότητες την κάνουν να δίνει όλο της τον εαυτό σε ένα ξεχωριστό προπονητικό έργο.

Πρακτική άσκηση στη θεραπευτική κολύμβηση και γνώσεις στη μέθοδο Halliwick και Watsu Therapy.

0%
ΕΚΠΤΩΣΗ

Take some time. Train your body. You deserve it.

Δήλωσε συμμετοχή στις ώρες κοινού και απέκτησε 15% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή.

BOOK NOW

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η αγάπη μας για την γυμναστική και ειδικότερα για την κολύμβηση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας ως προπονητές βρεφικής κολύμβησης οδήγησε στην δημιουργία του Αθλητικού κέντρου.